Huis voor integrale gezondheidszorg

Via een gedetailleerde anamnese met o.a. voorgeschiedenis, huidige klachten, voorbije therapieën en een grondig klinisch nazicht komt de arts tot een voorlopige diagnose. Het bloedonderzoek, de medische beeldvorming, de quintmeting, de polariteitsmeting (yin/yang) e.a. technische onderzoeken dienen om de vermoedelijke diagnose te bevestigen of te ontkrachten. Na bespreking van de resultaten wordt het definitief behandelplan opgesteld en uitgevoerd met op het einde een afsluitend evaluatiemoment.

Welkom op onze website. We willen als een praktijk met de klemtoon op integrale geneeskundige aanpak een vernieuwende, kwaliteitsvolle gezondheidszorg aanbieden door de unieke combinatie van conventionele en holistische (alternatieve) geneeswijzen.

Door het beste van beide geneeskundige aanpakken te combineren, kunnen we niet enkel de symptomen waarmee de patiënt zich aanbiedt behandelen maar ook de onderliggende oorzaak van zijn ziekte. Als een eerstelijns praktijk bieden we behandeling voor acute en chronische aandoeningen met nadruk op preventie, onderricht en optimale gezondheid.

Onze overtuiging is dat preventie de sleutel is tot een levenslange gezondheid en geluk.

De kern van deze praktijk is de samenwerking tussen arts en patiënt tijdens het genezingsproces. Gans onze ploeg stelt zich als doel een kwaliteitsvolle, geïndividualiseerde en betrokken zorg voor patiënten van alle leeftijden te bieden. We hopen door inzichten te verschaffen in je medische situatie en – indien nodig – d.m.v. een geïndividualiseerde behandeling, tegemoet te komen aan je behoefte je een positieve bevredigende ervaring te bezorgen.

Deze website is één van de vele wegen om je te helpen een zo goed mogelijke gezondheid te verkrijgen en je te inspireren om gezond te leven.

Op deze site vind je een resem aan informatie over onze praktijk en onze manier van werken en de behandelingen die we aanbieden. Indien je meer informatie wil, helpen we je graag verder na het maken van een afspraak. We zien er al naar uit om je te ontmoeten en je te begeleiden naar een gelukkiger, gezonder en meer comfortabele levensstijl.
De gezondheidsformule

  • 0 sigaretten
  • 5 porties fruit en groenten per dag
  • 10 minuten stilte, relaxatie of meditatie per dag
  • 25 body mass index
  • 150 minuten fysieke inspanningen per week (bv. wandelen, zwemmen, fietsen etc…)